avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... probleme cu [editat - societati de asigurare] ,pensii ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

probleme cu [editat - societati de asigurare] ,pensii private

intrebarea mea este daca si acest sistem de pensii facultative nu e o mare pacaleala ca si cu [editat] .
IN un an de zile am depus la un astfel de fond 200 ron lunar ,si la sarsitul anului constat ca valoarea activului e de 207,82 ron .
Intrebarea mea simpla este unde au disparut restul

[editat - este interzisa postarea in forum a denumirilor de societati. Va multumim]
Ultima modificare: Joi, 26 Aprilie 2012
Lucian Huzum, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 12:19, 29 Aprilie 2012
Nu au disparut, dvs. ati incheiat un contract pe mai multi ani, iar in conditiile in care doriti sa renuntati si sa va ridicati banii, se acorda valoarea de rascumparare a contractului, aceasta fiind mult diminuata, lucru mentionat si in contractul de asigurare in tabelul cu valorile de rascumparare.
Administrarea fondurilor private de pensii, este supusa conform legii, la "transparenta" privind costurile.Solicitati explicatii scrise de la administrator sau aflati amanunte prin internet, de exmplu aici

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu sau excrocherie? dorutuvic dorutuvic am un abonament de telefonie mobila de la [societate telefonie] .ro in valoare de 31,50 ron ,pe data de 02.02 .2012 a venit factura pt. abonament in valoare de ... (vezi toată discuția)
Asigurãri de viaþã cu acumularea de fonduri bãneºti necesare susþinerii educaþiei copilului giollaura giollaura in urma cu 4ani am incheiat pentru copiii mei contracte \"asigurari de viata cu acumularea de fonduri banesti necesare sustinerii educatiei ... (vezi toată discuția)
Lichidarea asigurarii de viata Antonia_angela Antonia_angela Vreau sa stiu ce am de pierdut daca cer lichidarea contului din asiguare inainte de termen--mentionez ca asigurarea este facuta pe 15 ani la 53 dolari ... (vezi toată discuția)