Buna ziua!As dori sa aflu daca in cazul unei sentinte,in care anumite aspecte precizate nu sunt conforme cu cele declarate pe parcursul unei anchete,am fost dezavantajat de la a beneficia de un proces corect,si ce as putea face in situatia data.Mai exact am avut un accident de masina pe un drum acoperit cu zapada,iar cand am fost sa dau declaratii le-am spus celor de la politie ca masina a inceput sa derapeze dupa ce am lasat-o in frana de motor,masina avand cauciucuri de vara pe spate,doar pe fata fiind de iarna.In sentinta se precizeaza faptul ca as fi actionat frana de serviciu,iar cauciucurile de vara ar fi fost montate pe fata.
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Daca situatia de fapt a fost incorect retinuta puteti ataca in termenul legal sentinta.
Acuma depinde si la ce s-a raportat instanta atunci cand a motivat hotararea.
E posibil ca instanta sa retine cele mentionate de dvs din alte acte si lucrari ale dosarului (proces-verbal de cercetare la fata locului, declaratii martori, expertize) si nu neaparat din declaratia dvs, pe care e posibil sa o fi inlaturat ca necorespunzatoare adevarului.
Sentinta a fost data anul trecut,iar eu am aflat ce scria in ea abia anul acesta,asadar ma gandeam ca poate sunt alte lucruri ce s-ar putea face avand in vedere perioada scursa de la pronuntarea sentintei!
Cauciucuri de vara.
dgrsj
Buna ziua:2 intrebari scurte va rog
1-am cauciucuri de vara-sunt amendat maine pe un drum cu zapada(de pilda Transfagarasan)?
2-am cauciucuri de vara-sunt ... (vezi toată discuția)