avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea aplicabila unui contract de inchiriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea aplicabila unui contract de inchiriere

am citit pe sitte -ul avocatnet.ro ca noul cod civil se va aplica din septembrie 2012 clauzele contractuale la contractele de inchiriere vor fi obligatoriu schimbate daca dupa aceasta data voi avea un nou contract de inchiriere si daca da ,care ? V a multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Zagrean , Avocat 11:03, 26 Aprilie 2012
NCC se aplica deja(incepand cu 1 oct 2011.conform art 3 din lg 71/2011, actele incheiate inainte de intrarea in vigoare a NCC raman in vigoare sub aspectul efectelor lor juridice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicarea clauzei de inalienabilitate dupa intrarea in vigoare a noului cod civil ioana2627 ioana2627 Buna ziua, doresc sa stiu care este opinia d-voastra legata de urmatoarea problema. Avand in vedere regulile de aplicare ale legii in timp si prevederea din ... (vezi toată discuția)
Contractul de inchiriere MadalinaBulai MadalinaBulai Intrebarea mea este:Ce schimbari aduce noul cod civil asupre contractului de inchiriere incheiat in 2009 pe o durata determinata,pana in 2014 si care este in ... (vezi toată discuția)
Succesiuni - caz de nedemnitate luxury luxury Buna ziua, In cazul in care, conform NCC, nu mai exista un caz de nedemnitate care pe VCC exista si ptr care s-a dat o hotarare definitiva deja, insa ... (vezi toată discuția)