avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 229 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contestatie impotriva actelor emise de fisc
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contestatie impotriva actelor emise de fisc

in cazul in care la inceputul anului aveam ramasite zero la plata imozitului pe teren si acum am primit un act de la taxe si impozite in care sunt instiintat ca am de plate o anumita suma ca ramasite ce pot face? sunt informat ca pot face contestatie in decurs de 30 zile, dar nu stiu in ce consta aceasta contestatie si cui trebuie trimisa; va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 26 Aprilie 2012
Rares8, utilizator
Cel mai recent răspuns: Rares8 , utilizator 12:30, 26 Aprilie 2012
in prima faza, trebuie sa urmati o procedura necontencioasa(nu prin instanta)
, respectiv sa depuneti pur si simplu la registratura adm fiscale o contestatie in care sa va precizati pozitia fata de situatia de facto existenta.daca veti fi nemultumit de raspuns, puteti sa va adresati pe urma instantei care va transa problema.
Multumesc pentru promptitudine! As mai avea totusi o intrebare: in cazul in care trimit registraturii administratiei fiscale actele scanate care sa-mi sustina afirmatiile sunt obligati sa le ia in considerare, sau exista un formular special pentru contestatie ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt dovedit vasile viorel vasile viorel Buna ziua Va rog sa ma ajutati in rezolvarea unei probleme si anume cum se face o plangere la politie(sau daca exista vre-un formular) impotriva fostului ... (vezi toată discuția)
Radiere pfa mihaela495 mihaela495 Buna ziua, As dori sa stiu care este procedura pentru radierea PFA-ului, atat cea de la Registrul Comertului cat si cea de la Finante. Am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda rovigneta auto instrainat Nevermind Nevermind Buna ziua, Am avut ,,ghinionul’’ de a fi amendat pentru rovinieta, pentru un autoturism pe care l-am instrainat acum 2 ani.La vremea respective ... (vezi toată discuția)