avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate In ce conditii se face o amputatie de membru?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

In ce conditii se face o amputatie de membru?

O amputaie de membru se face sub influenta alcoholului?fiind in coma,pierdusem mult singe,mi sa amputat piciorul drept de deasupra genunchiului.In fisele medicale nu sa mentionat nimic de alcolemie...Este duar o curiozotate...
Cel mai recent răspuns: robert_boitan , utilizator 08:27, 27 Aprilie 2012
Accidentun sa intimplat in Gara Saligny,ieram in timpul serviciului,O locomotiva sa pus in miscare fara sa semnalizeze sonor si luminos si a lovit.....Deci ,in cazul meu ,nu a avut cine sa ma testeze cu alcooltestul.....La camera de urgenta a spitalului judeteac Constanta dupa ce miam revenit din coma ,nu iera scris pe nicaieri despre prelevarea alcoolemiei...va dati seama si ITM-ul a facut cercetari..
Inrebarea fusese pusa duar ca ,cultura generala....acum nu mai este nimic de facut....ieu am fotografiat dosarul medical...nimeni nu mai poate scrie ceva in iel..inclusiv am facut fotografe la dosarul de inregistrare in camera de urgenta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atat de grav? Chisalita Chisalita care ar fi condamnarea sau pedeapsa la care cu aproximatie mi se va da in fata instantei cu alcolemie de 2,25 la prima proba in sange? (vezi toată discuția)
Transplant de membre robert_boitan robert_boitan In urma accidentului suferit la munca din 31 august 2011,mi sau amputat piciorul drept de deasupra genunchiului si 4 degete de la mina dreapta...Am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Accident cu victima buna seara. am fost implicat intr un accident ... mimisikuuu mimisikuuu Accident cu victima Buna seara. Am fost implicat intr un accident rutier in urma careia o persoana care traversa strada neregulamentar a fost acrosata si ... (vezi toată discuția)