avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier fara victime - parasirea locului ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier fara victime - parasirea locului accidentului

Buna ziua,
In cazul unui accident rutier fara victime (doar pagube materiale) daca o parte a parasit locul accidentului (fara anuntarea politiei sau intelegerii amiabile) ce a lege/articol a inclacat?
Multumesc,
H.
Cel mai recent răspuns: Pop imre , utilizator 11:35, 13 Ianuarie 2018
Sunt intr-o situatie asemanatoare
.
Ultima modificare: Joi, 14 Decembrie 2017
ContSters421049, utilizator
Buna ziua am si eu o problema asemănătoare. Eu am lovit un gard al unei locuinte cu mașina de serviciu. Am sunat la sonerie dar nu mi sa raspuns si neavând tel la mine nu am putut suna la poliție. Următoarea zi am fost la poliție. În cazul acesta o cunoștiință mi a spus că mi poate retine permisul pt părăsirea locului accidentului. Este posibil? Va multumesc
Buna ziua
Va rog, sa m-a ajutați și pe mine intr-o problema
Am fost angajatul unei persoane care m-a rugat sa conduc mașina lui in Sinaia , la Mânăstire mașina era parcata și doamna avenit sa urce in mașina prin spate . In momentul in care a deschis usa la mașina mi-azis ca..am trecut cu mașina peste piciorul ei . In acel moment mașina era oprită și eu am întrebat dacă sa anunț politia sau ambulantă . A refuzat . Am pornit spre Târgoviște la cererea ei și in Târgoviște mi-a cerut sa opresc la spital . Acolo au chemat politia și au de pus plângere penală in potriva mea pe motiv ca.. am accidentat-o și am părăsit locul accidentului . Eu am rămas fără permis . Politia nu m-a informat cât timp am permisul suspendat.
In aceasta situație va rog sa m-a îndrumați unde trebuie sa m-a adresez
Va mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasirea locului producerii accidentului! DragusanuAl96 DragusanuAl96 Buna ziua, am fost implicat intr-un accident in care in timp ce efectuam manevra de depasire a unei carute in panta, un biciclist a venit cu viteza si a intrat ... (vezi toată discuția)
Fuga de la locul accidentului Exlicit Exlicit Un amic a fugit de la locul unui accident care s-a soldat cu pagube materiale pentru victima , nu foarte grave , pateste ceva daca a fugit de la locul ... (vezi toată discuția)
Accident Sorin sam Sorin sam Am acrosat un biciclist pe trecerea de pietoni,urmari fiind doar zgarieturi si fara pagube materiale: adica bicicleta Nu a fost lovita si nici masina... Am ... (vezi toată discuția)