avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... dilema cu diurna ne platita
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

dilema cu diurna ne platita

buna ziua am o problema in sensul ca am persoane in deplasare care si-au depus deconturile pentru diurna la o anumita suma acceptata de seful de productie si din cauza nerealizarii lucrarii si a manoperei in timpul prevazut in contract dnl director a decis ca diurna aferenta acestor salariati sa fie jumatate. Cum pot face ca firma sa fie acoperita - legal, ca salariatul sa ia la cunostinta de acest lucru si sa stornez cheltuiala intregistrata in contabilitate.
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 15:10, 26 Aprilie 2012
Diurna este o indemnizatie de delegare, nu are nici un fel de legatura cu realizarea sau nu a unei lucrari, manopere ... Realizarea unei lucrari, manopere tine de indeplinirea atributiilor de serviciu ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diurna Ramonacj Ramonacj cand se acorda diurna? daca o echipa de baietii pleaca luni dimineata la munca si se intorc vineri, cand trebuie sa primeasca banii pt diurna? luni dimineata ... (vezi toată discuția)
Diurna popanaid popanaid Buna ziua, va rog sa-mi spuneti, in cazul in care un angajat este trimis intr-o delegatie care incepe joia si se termina martea, primeste diurna si pentru ... (vezi toată discuția)
Despre contractul colectiv de munca denis30 denis30 La cine ma pot adresa atunci cand este incalcat C.C.M , aici vorbesc de art.in care imi este acordata diurna.Insa conducerea ma obliga sa-mi platesc ... (vezi toată discuția)