avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA CA ANGAJATOR
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA CA ANGAJATOR

Rog lamuriri pentru situatia in care functionez ca PFA in domeniul serviciilor de transport si daca este posibil, conform legislatiei in vigoare, sa fiu si angajat cu contract de munca al PFA - ului meu(actualmente am contract de munca cu o alta societate privata, contract la care as vrea sa renunt)
Multumesc anticipat pentru informatii detaliate, inclusiv pasii de urmat in cazul in care raspunsul este afirmativ.
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 15:07, 26 Aprilie 2012
Puteti fi angajat al unei P.F.A. dar nu pentru pe o functie care priveste in mod direct obiectul de activitate pentru care s-a constituit P.F.A.-ul. Spre exemplu un contabil P.F.A. nu poate angaja un alt contabil care sa il ajute in activitate, poate sa angajeze o secretara, un sofer, o dactilografa ...
Intrebarea dvs. este neclara: aveti calitatea de salariat ca urmare a unui contract individual de munca cu o societate - foarte bine, sunteti P.F.A. (?) si vreti sa va angajati in propriul P.F.A.? In aceasta situatie nu se poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl / pfa topmasaj topmasaj salut! va rog sa imi spuneti daca un srl al carui asociat unic sunt poate avea relatii comerciale cu un pfa care de fapt tot eu sunt. mai concret, vreau sa ... (vezi toată discuția)
Tramsformare srl in pf mihaela_982 mihaela_982 Am un SRl si un magazin mixt, pot sa transform SRl -ul in PF. Si daca da , stie cineva cam cat costă? Si daca exista diferente intre PF si PFA ? multumesc! (vezi toată discuția)
Angajare p.f.a Robert Blondu Robert Blondu Eu ca administrator la P.F.A pot sa imi fac contract de munca si ca ce ma pot incadra?? Din cate am auzit se pot angaja decat contabil si un sofer daca este ... (vezi toată discuția)