avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Angajare P.F.A
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Angajare P.F.A

Eu ca administrator la P.F.A pot sa imi fac contract de munca si ca ce ma pot incadra?? Din cate am auzit se pot angaja decat contabil si un sofer daca este necesar
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:59, 27 Octombrie 2016
La propriul pfa nu. In alta parte va puteti angaja cu contract de munca in acelasi timp in care desfasurati activitati pe pfa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa ca angajator mtulceanu mtulceanu Rog lamuriri pentru situatia in care functionez ca PFA in domeniul serviciilor de transport si daca este posibil, conform legislatiei in vigoare, sa fiu si ... (vezi toată discuția)
Pfa, if sau srl Diana_Szabo Diana_Szabo Buna seara! Doresc sa-mi deschid un PFA. Obiectul de activitate desfasurat va fi \\"comertul cu amanuntul in magazinele nespecializate cu vanzare predominanta ... (vezi toată discuția)
Tramsformare srl in pf mihaela_982 mihaela_982 Am un SRl si un magazin mixt, pot sa transform SRl -ul in PF. Si daca da , stie cineva cam cat costă? Si daca exista diferente intre PF si PFA ? multumesc! (vezi toată discuția)