avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Declaratia 112
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Declaratia 112

Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti daca in declaratia 112, Anexa nr. 1.2 - Asigurat, Sectiunea A, randul 7 - Total zile lucrate - se includ sau nu si zilele de concediu de odihna efectuate in luna respectiva.

Prevederile HG 1397/2010 mi se par neclare:
"Rândul 7 "Total zile lucrate" - se completează cu numărul total de zile lucrate şi nu poate fi mai mare decât numărul de zile lucrătoare din lună, stabilit conform Legii nr. 53/2003, cu modificările şi completările ulterioare."

Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 18:50, 2 Mai 2012
Zilele de concediu de odihna se includ in zile lucrate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare d112 Radu Aura Radu Aura Un salariat are intr-o luna doua contracte, a incetat un CIM si a incheiat altul dupa o zi. Cum se raporteaza aceasta situatie in D112? Aplicatia nu permite ca ... (vezi toată discuția)
Declaratia unica kinga79 kinga79 Am completat declaratia, si nu-mi apare cass angajator la nici o sectiune.Trebuie sa introduc manual? restul imi apare .cas - sec c1; somaj - sec c6; impozit ... (vezi toată discuția)
Calcul cass angajati pentru un angajat cu 2 cim busubianca busubianca Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti cum se calculeaza contributia angajatului la asigurarile sociale 10,5% in cazul in care avem un angajat cu 2 contracte de ... (vezi toată discuția)