avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general fisa de platitor
Discuție deschisă în Contabilitate în general

fisa de platitor

Buna ziua!cum se poate evedea pe net fisa pe platitor.Am fost la finante ieri si mi s-a zis sa accesez siteul lor ,dar nu functioneaza iar de le ghiseu nu se mai elibereaza.ms
Ultima modificare: Joi, 26 Aprilie 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Cel mai recent răspuns: camelia adina , utilizator 16:32, 26 Aprilie 2012
Intrati pe anaf.ro,token-ul pentru semnatura electronica bagat,sus in dreapta e o cheita(log in),si apoi pasii vin de la sine,parole si cui-uri,nu e foarte complicat
TREBUIE FACTUTA O CERERE LA REGISTRATURA SA ITI TRIMITA FISA PE MAIL

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta de venit poate fi obtinuta online. cum trebuie sa procedezi? precious007 precious007 Buna ziua, Am gasit acest articol pe site \"Adeverinta de venit poate fi obtinuta online. Cum trebuie sa procedezi? M-am inregistrat pe site-ul ANAF am ... (vezi toată discuția)
Declaratia 152 sanda65 sanda65 Am vrut sa depun la ANAF sect 2 declaratia (cererea ) 152. Mi s-a raspuns ca trebuie urmata aceiasi procedura ca la depunerea decl 150 (notariat ,...). (vezi toată discuția)
Declaratii / semnatura electronica modimpex modimpex buna ziua! am o problema: am reinnoit certificatul de semnatura electronica in data de 06.06 , dar nu am stiut ca trebuia sa depun confirmarea la anaf. am ... (vezi toată discuția)