avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... executare silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

executare silita

am facut imprumut la o banca acum 5 ani.3ani am platit ratele cu regularitate dar acum sotul meu a fost dat acasa.(mentionez ca am copil de 1 an si eu nu pot lucra )primaria ne-a dat un loc de casa pt a ne construi noi casa.e posibil ca firma de reccuperare creante unde avem acum dosarul sa ne puna sechestru pe acel loc?
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 16:51, 26 Aprilie 2012
Daca vi s-a atribuit in proprietate terenul, da e posibil. Daca e doar concesiune, nu e posibil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare bancara fiii solicitantului drisualexandra drisualexandra buna ziua! socrul meu are o rata la banca , fara girant , fara ipoteca pe niciun bun.. el este proprietar doar pe 50% din curtea si terenul lasat de parinti ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am si eu o problema cu banca costycostel costycostel Am un credit la Banca la care am facut o reesalonare, la primul contract nu am avut nici o IPOTECA MOBILIARA iar la noul contract de reesalonare mi sa atasat o ... (vezi toată discuția)
Partaj in instanta brokenangel brokenangel am divortat si acum urmeaza partajul ( avem o casa luata prin prima casa , o masina si bunurile din aceasta ) pentru casa a platit sotul de la plecarea de ... (vezi toată discuția)