avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent la intoarcerea la serviciu inainte de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent la intoarcerea la serviciu inainte de terminarea CCC

Buna ziua,
Va rog sa ma lamuriti in privinta urmatoarei chestiuni: momentan sunt in concediul de crestere si ingrijire copil pentru o perioada de 2 ani, dupa legea veche, adica am nascut in 14 august 2010 si am concediul pana in 14 august 2012.Daca ma intorc la serviciu incepand de la 1 mai 2012, beneficiez de stimulent si care e valoarea acestuia(100, dupa legea veche sau 500 dupa legea noua)?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:22, 26 Aprilie 2012
Beneficiati de un stimulent de 100 lei lunar pana cand copilul va implini 2 ani, conform OUG 148/2005, in baza careia ati intrat in CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulentul de insertie daca reiau activitatea din ccc Fulg Fulg Am nascut in 10septembrie 2012. Am optat pentru Concediu ingrijire copil pentru 2 ani. In data de 9 august 2014 ma intorc la serviciu. Sotul nu-si ia concediul ... (vezi toată discuția)
Concediul pentru cresterea copilului razvan_dochia2002 razvan_dochia2002 Am intrat in CCC la data de 24.10.2010 (pe legea veche),daca dupa un an merg la munca primesc 500 de lei in plus la salariu sau de ei beneficiaza doar cei ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil 77way 77way Buna seara. Am nascut pe 14 decembrie 2010 si pe 1 decembrie 2012 ma intorc la serviciu. Spuneti-mi va rog daca mai primesc indemnizatie in luna decembrie? Si ... (vezi toată discuția)