avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Venituri realizate in acord global, spor ore de noapte
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Venituri realizate in acord global, spor ore de noapte

Buna ziua!
Sant pensionata cu Legea 19/2000 din 14/12/2009.Se poate lua in calcul retribuirea in acord global pentru recalculare pensie?(avand adverintele aferente,desigur).
Am o adverinta pentru spor ore de noapte, din care imi lipsesc cca-3ani cu mentiunea "nu se gasesc documentele".Cum pot recupera si valorifica aceasta
perioada?.Printre sporurile cu caracter permanent se numara si:"munca grea si
conditii deosebite"in Otelarii?.Rog un raspuns pertinent! Multumesc mult!:luck:
Cel mai recent răspuns: ContSters250503 , utilizator 19:38, 26 Aprilie 2012
concret doriti valorificarea adeverintei sau celor 3 ani neregasiti ,ca nu prea inteleg
msi concret va rog
intrebarile mele, concret: 1.se ia in considerare acordul global la pensie? 2.din adverinta cu
spor ore noapte imi lipseste o perioada de cca3 ani "nu sant acte in arhiva" 3.munca grea si conditii deosebite sant considerate sporuri cu caracter permanent,se ia in calcul la pensie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinte acord global+ore de noapte ghici_2013 ghici_2013 Buna ziua! Unde as putea solicita o adverinta pentru acord global in vederea recalcularii pensiei(fost salariat Siderca Calarasi)? Cum pot valorifica 3 ani ... (vezi toată discuția)
Valorificarea orelor suplimentare la pensie Popescu Catalin Popescu Catalin Am rugamintea sa-mi raspundeti daca am sanse ca prin actionarea Casei de Pensii in instanta sa-mi valorific la pensie ca si sporuri permanente orele ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie cron cron Banii opriti la pensie din sporul de vechime,zilele de lucru sambata si duminica plus sarbatorile legale platite dublu,orele suplimentare,sporul de conditii ... (vezi toată discuția)