avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca conform art 35
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca conform art 35

Am un contract de munca incheiat conform art 35 din Codul Muncii. Dateaza din iulie 2012 si stipuleaza ca lucrez o fractiune de norme de maxim 60 ore/luna. Nu scrie clar care este minimul de ore lucrate pe luna. De asemenea aflu care sunt orele pontate pe luna doar cand incasez salariul.
Am aflat ca sunt insarcinata si imi trebuie venituri impozabile timp de 12 luni pana la sfarsitul lui decembrie .
Intrebare: poate sa nu ma plateasca deloc intr-o luna?
Sa nu ma solicite la munca si deci sa nu ma plateasca.
i]Daca prezint dovada ca sunt insarcinata (test de sange) ce obligatii are angajatorul?
Nimeni nu a reusit sa ma lamureasca ce drepturi am. Am inteles ca nu pot intra in somaj deoarece nu am norma intreaga( citind pe net).
Sper sa ma puteti ajuta.

Alte discuții în legătură

Alta forma de angajare reludd reludd se da urmatoarea situatie concreta: un angajat la un loc de munca (cu contract de munca si totul in regula). datorita unor modificari legislative de ultima ... (vezi toată discuția)
Cum va fi pontat ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Un coleg, care are deja un contract de munca cu norma intreaga de 8 ore la institutia noastra, a castigat la institutia noastra si concurs ... (vezi toată discuția)
Refuzare concediu odihna pe contract part-time vcoada vcoada Buna ziua tuturor, Sotia mea lucreaza in regim de part-time la un call center si se pare ca are probleme cu obtinerea concediului pe anul asta. In ... (vezi toată discuția)