avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... evaluarea performantelor angajatilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

evaluarea performantelor angajatilor

Buna ziua!
Sunt o mamaica aflata de un an de zile in concediu de crestere si ingrijire copil, si de cand nu mai sunt la serviciu nu mai sunt la curent cu modificarile legislative din domeniul relatiilor de munca, asadar am o mare rugaminte daca imi poate spune cineva, cum stau lucrurile ref. la evaluare angajatilor, care am inteles ca acum este obligatorie.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: tudorache_alyna , utilizator 12:04, 3 Mai 2012
Potrivit art.242 lit.i C.mun., regulamentul intern va cuprinde si criteriile si procedurile de evaluare profesionala a salariatilor.

Evaluarea salariatlor are ca scop aprecierea obiectiva a activitatii acestora, prin compararea gradului de indeplinire a obiectivelor si criteriilor de evaluare stabilite pentru perioada respectiva cu rezultatele obtinute in mod efectiv.
Procedura de evaluare a performantelor profesionale se aplica fiecarui angajat, in raport cu cerintele postului.
Activitatea se poate aprecia trimestrial , semestrial sau anual, prin evaluarea salariatilor.
Multumesc pt informatii!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca lyly64 lyly64 Buna seara, Care este termenul de evaluare a performantelor profesionale ale angajatiilor si care sunt criteriile? Multumesc. (vezi toată discuția)
Criterii de evaluare ContSters31759 ContSters31759 Buna ziua, Ce anume ar trebui sa stiu despre criteriile de evaluare a angajatilor, care am inteles ca sunt obligatorii. Un act legislativ, va rog?! (vezi toată discuția)
Evaluare anuala/ evaluare periodica angajati Herra_ Herra_ Buna ziua, La societatea xxx SRL se fac evaluari periodice. Acestea au rostul de a renegocia salariul (+), sau, eventual, de a stabili daca angajatul va ... (vezi toată discuția)