avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... anulare acte
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

anulare acte

domiciliul meu cat şi al sotului meu din c.i. sunt la imobilul tatalui meu acesta conform legi semnand consintamantul la organele de politie....mentionez ca eu şi sotul meu nu suntem cununati civil,tata a decedat dar era proprietar al imobilului respectiv ,succesiunea fiind pe rol sau cum se spune ...eu impreuna cu sotul meu am locuit şi locuiesc in continuare la acest imobil...avand in vedere faptul ca eu imi efectuez nişte investigatii medicale ,intro alta localitate conform legii am realizat o viza de resedinta la o alta adresa şi anume pe raza localitatii unde mi se fac investigatiile....avand in vedere situatia şi ca sotul(concubinul in termeni....nefiind cununati civil) este plecat din tara instanta punandumi in vedere ca la termenul ce urmeaza sa fac cunoscut domiciliul in strainatate al acestuia pentru a fi citat...va intreb daca ar veni in tara (el lucrand fara forme legale in strainatate),ce ar trebui sa faca acesta in cazul in care nu se poate prezenta in istanta?....iar mie in calitate de fiica a defunctului este legal sa mi se anuleze cartea de indentitate ?partajul este in curs de judecata ,dar sotia tatalui urmarind prin orice mijloace sa ma dea afara din locuinta(chiar şi suspendarea utilitatilor e t c)....va multumesc

Alte discuții în legătură

Cununie civila- viza flotant ialo ialo Buna ziua, Doresc sa fac cununia civila la mare, iar pt asta, conform legii, trebuie sa obtin viza de flotant.O pot obtine in Mangalia, iar intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Casatorie, domiciliu... DreamerA DreamerA Buna ziua, Vreau sa fac cununia civila intr-un viitor apropiat, dar eu am domiciliul in Bucuresti, viitoarea sotie in Focsani. Din cate am inteles, cununia ... (vezi toată discuția)
Situatia minorului dupa divort marcela6 marcela6 Am nevoie de un sfat/ajutor: am inteles ca, conform noului cod civil, tatal trebuie sa-si dea acordul in cazul in care mama isi schimba domiciliul, iar el ... (vezi toată discuția)