avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Declarare 30.04 zi libera neplatita
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Declarare 30.04 zi libera neplatita

Buna dimineata,
Ma confrunt cu urmatoarea problema: In cursul zilei de 26.04 am inaintat o cerere de efectuare a 2 zile de concediu odihna in perioada 30.04-02.05.2012, cerere aprobata. La sfarsitul zilei administratia hotaraste ca ziua de 30.04 sa fie zi libera neplatita ptr toti angajatii. Cum este corect?
Multumesc anticipat ptr orice lamurire.
O zi buna tuturor.
Cel mai recent răspuns: roflorin , utilizator 11:36, 8 Mai 2012
daca data de 30.04 se recupereaza pe 5 mai,atunci pe 30 si 2 sunte ti in co si nu lucrati pe 5 mai
Mentionez ca societatea este privata si nu s-a pus problema recuperarii zilei de 30.04 intr-o alta zi.
Multumesc.
HG nr.370/2012 prevede ca, dispozitiile acestei hotarari pot fi aplicate si angajatilor din sectorul privat, in masura in care partenerii sociali stabilesc astfel.

Prin urmare, dvs sunteti in CO , dar daca se decide recuperarea zilei de 30.04 dvs nu veti merge la serviciu intrucat nu ati profitat de acesta decizie.
Situatia s-a "clarificat" in sensul ca mi s-a solicitat intocmirea unei note de efectuare a unei zile de invoire fara plata ptr data de 30.04.2012.!!!!!!!
Ce as putea sa mai zic?
Nu este corect atata timp cat vi s-a aprobat cererea de CO ...

Alte discuții în legătură

Concediul de odihna balina82 balina82 imi pot lua 1 zi aferenta concediului de odihna si sa fac cererea dupa? (vezi toată discuția)
Este posibil ca după ce am inaintat cerere de concediu de odihnă, ... LOPY LOPY Este posibil ca după ce am inaintat cerere de concediu de odihnă, în aceeași zi,angajatorul să dea o decizie de restrângere a activității și implicit ... (vezi toată discuția)
Cat poate dura procesul in cazul conflictelor de munca? ContSters140202 ContSters140202 Buna ziua, As dori sa stiu cam cat dureaza procesul in aceste cazuri,ca stiu ca ele au regim de urgenta,insa paratul nu s-a prezentat pana acum(2 ... (vezi toată discuția)