avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partaj

Buna ziua
Am o intrebare in privinta careia va rog sa ma lamuriti.Am fost casatorit pana in anul 1992, casatorie in urma careia a rezultat un copil.Dupa divort nu am solicitat partaj.In acest moment sunt recasatorit si mai am un copil.
As dori ca partea mea din apartamentul al carui proprietar sunt si eu ,din prima casatorie sa il trec pe numele primului meu copil.Cum ar trebui sa procedez si ce cale mai usoara ar trebui sa aleg?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 09:15, 27 Aprilie 2012
Buna ziua. Trebuie sa luati legatura cu fosta sotie. Daca este de acord cu partajarea imobilului pe Cale amiabila faceti partajul la Notar sau Avocat incheind o tranzactie in acest sens. Daca nu este de acord cu partajul amiabil va trebui sa investiti instanta cu actiunea de partaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj divort vvaassiillee vvaassiillee Am divortat pe cale amiabila la notar.Dupa 1 luna fosta sotie a zis ca trebuie sa ii mai dau niste bani, iar eu nu am fost de acord cu acest lucru.M-a ... (vezi toată discuția)
Partaj de comun acord sally_daisy sally_daisy Buna ziua tuturor, Am urmatoarea situatie : - Voi divorta de sotul meu de comun acord; am cazut de acord asupra impartirii bunurilor si vrem ca odata cu ... (vezi toată discuția)
Act partaj in urma divortului doina33ro doina33ro Am divortat in 2006 convenind ca partajul sa se faca pe cale amiabila pe din doua Mentionez ca fostul meu sot locuieste in casa cu noua sotie si fiul lor fara ... (vezi toată discuția)