avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... completare Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

completare Revisal

Buna ziua,
va rog sa ma lamuriti , incetarea, modificarea unui Cim , cand se completeaza in Revisal , la rubrica Explicatii legea te obliga sa mentionezi decizie incetare, act aditional...., pentru ca in manualul de utilizare si completare ei nu au mentionat acest lucru.
Multumesc de ajutor.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:12, 31 Ianuarie 2013
Efectele acordului cu privire la încetarea contractului de munca se vor produce la data realizarii lui sau la data stabilita de parţi.

Prin urmare, daca data convenita de partie privind incetarea este 31.03.2013 nu are cum sa fie completata in revisal data de 01.02.2013.
multumesc frumos,

decizia a fost ca ultima zi de lucru este 31.01.2013 (a lucrat astazi)
am completat in revisal incetare contract cu acesta data. il si transmit apoi verific si la salariatul respecti apare la stare" incetat " dar la data incetari nu este nimic nici un fel de data.
Ma intorc iar in revisal si mai verific ce am completat, este ok imi zic in sinea mea dar cand dau raport pe salariat observ ca data incetarii este 31.01.2013 iar la intervale vechime este cuprinsa perioada de la ultima modificare respectiv 02.01.2012 pana in 30.01.2013.
Ce am gresit????
Iertati-ma ca insist!
in saga asa se inregistreaza, ultima zi de lucru e si data incetarii.
daca 31.12.2013 e ultima zi lucrata, iar decizia de incetarea este incepand cu data de 01.02.2013 inceteaza contractul, in saga introduci ultima zi de lucru 31.01, daca introduci la incetare 01.02 ti-o calculeaza ca si zi lucrata.
Niciun program nu poate contrazice legea ... cei care fac astfel de programe ar trebui mai intai sa studieze legislatia si apoi sa le creeze ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen transmitere decizie de incetare cu acordul partilor marcucarolina marcucarolina Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca fac decizia de incetare pe data de 05(art.55 b) si-o transmit pe aceiasi data ,cererea este din data de ... (vezi toată discuția)
Completare in revisal concedii medicale rusualexandra rusualexandra Se inregistreaza in Revisal concediile medicale. Am primit un raspuns \\"conform art.3 alin.2 lit h din HG 500/2011\\" concediile medicale nu se inregistreaza ... (vezi toată discuția)
Completare cim adripan adripan 1. Se poate ca CIM sa inceapa in weekend daca data de 1 pica in weekend? Daca da atunci revisalul cand se transmite la ITM :vineri sau luni? 2. La capitolul ... (vezi toată discuția)