avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... probleme cu banca va rog ajutati-ma!!!
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

probleme cu banca va rog ajutati-ma!!!

buna ziua! in urma cu 3 ani tatal meu si mama au facut un imprumut in banca, ducand acte de la ambii d la servici, acum mama nu mai lucreaza si tata a decedat acum 4 luni! pot rezolva ceva cu banca? sau sa imi mai scada din suma? mentionez ca este pe numele lu mama ce pot face?:(
Cel mai recent răspuns: ContSters250741 , utilizator 18:50, 29 Aprilie 2012
Condoleante!
Doar banca poate gasi o solutie in sprijinul dumneavoastra. Nimeni nu poate impune bancii sa renunte la vreun drept al sau.
Cred ca, din datorie banca nu va scadea nimic.
Banca va incerca sa va execute prin poprire pe cont, executare mobiliara sau imobiliara.
In primul rand va doresc succes si D-zeu sa va ajute.
In al doilea rand, apelati doar un avocat specializat in drept executional !
Ultima modificare: Vineri, 27 Aprilie 2012
ContSters140930, utilizator
buna !! daca tatal tau figureaza in acte ca a facut imprumutul si a decedeat ,trebuie sa existe in dosar la banca o asigurare de viata ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,aceasta asigurare trebuie sa -ti fie de ajutor...............................succes !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut banca remusbucur87 remusbucur87 Buna ziua. Am urmatoarea problema: tatal meu a luat un credit din banca pe care nu o sa reuseasca sa il plateasca. El are mai multe proprietati pe care o sa ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu creditul daca titularul a decedat? MihaelaPandia MihaelaPandia Buna ziua, Tatal meu a avut un credit in CHF la banca Piraeus.Din pacate ,in urma unor probleme grave de sanatate,a decedat saptamana trecuta...acum banca ne ... (vezi toată discuția)
Executare silita girant - titular credit decedat StefanPo StefanPo Buna ziua, Tatal meu a primit astazi o instiintare prin care este anuntat ca daca in termen de 10 zile nu se va plati un credit se va trece la executarea ... (vezi toată discuția)