avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit nevoi personale
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit nevoi personale

Daca o persoana a facut un imprumut de nevoi personale, fara ipoteca si giranti si nu mai poate plati cam jumatate din suma datorata, ce poate pati? Mentionez ca acea persoana are apartament proprietate personala, e divortat dar nu a facut partaj, iar imprumutul l-a contractat dupa divort. De asemenea specific ca persoana in cauza nu mai poate fi contactata la domiciliu si nici telefonic. Multumesc pt raspuns.
Cel mai recent răspuns: ALINA CAUC , Avocat 17:19, 27 Aprilie 2012
Banca poate executa silit partea din apartament ce va revine, dupa ce va cere partajarea bunurilor in calitate de creditor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita imobiliara a unui apartament ipotecat la alta banca edyta edyta Buna ziua!Vin la dvs cu o intrebare. Soacra mea a facut mai multe imprumuturi in decursul anilor si in perioada in care se faceau ,,doar cu buletinul\'\'si a ... (vezi toată discuția)
Un mic ajutor va rog- datorii la banca petre059 petre059 Sunt divortat de sotie si am datorie la banca.Deocamdata stau tot cu sotia si nu am facut nici partajul,banca ma poate executa silit atata timp cat nu este un ... (vezi toată discuția)
Recuperari, probleme cu firme recuperare credite Plesajaniel Plesajaniel Buna ziua, Am luat un credit in euro(12.000) acum 4 ani, am achitat din el 2 ani si 4 luni, intre timp am intrat in somaj, de 2 ani am terminat somajul, nu ... (vezi toată discuția)