avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce pot face daca lipseste adresa paratului din ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce pot face daca lipseste adresa paratului din sentinta?

Buna seara,

Ma confrunt cu o problema si v-as ruga daca se poate sa ma ajutati.
Am pierdut un proces, insa instanta a omis sa imi mai treaca si adresa in sentinta, aparand doar numele.
Cu toate acestea, eu a primit sentinta.
Intrebarea mea este: se mai poate modifica aceasta sentinta? Care ar fi pasii de urmat?
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: TRAIAN78 , utilizator 06:40, 28 Aprilie 2012
Unde mai exact exista aceasta omisiune?
Daca aceasta omisiune este in dispozitivul hotararii, in partea de final ( de la .... "pentru aceste motive in numele legii decide"...incolo) atunci este necesara o cerere de indreptare a erorii materiale intemeiata pe disp. art.281 c.proc.civ.
solicitati indreptare eroare materiala in acest sens urmind a se pronuntata o incheiere
Am inteles, multumesc mult pentru raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta invalidata marfan marfan Buna ziua, Am castigat un proces, s-a dat sentinta definitiva, dar acum aceasta este contestata pe motiv ca in hotarare nu etrecut numele meu intreg (mai am ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presidentiala gabryella26 gabryella26 buna ziua!as dori sa vad un model de cerere de ordonanta presindentiala,in legatura cu schimbarea datei (care a fost gresita,data de nastere a minorei)de pe ... (vezi toată discuția)
Greseala in redactarea sentintei robertvoicu robertvoicu am primit o sentinta (iesire din indiviziune)redactata gresit.am inteles ca se depune o cerere in instanta.exista un termen pentru depunerea acesteia? (vezi toată discuția)