avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1154 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Declaratia 100 sau 112 administrator imobil
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Declaratia 100 sau 112 administrator imobil

Buna ziua,
Sunt pensionata pe caz de boala,o data pe an ma duc la Comisie,am dreptul sa muncesc 4 ore/zi,si va rog sa-mi spuneti ,ca administrator ,ce declaratie trebuie sa completez : 100 sau 112 in ceea ce ma priveste?
Va multumesc pentru raspunsuri, Cornelusha:">
Cel mai recent răspuns: cornelusha , utilizator 20:56, 30 Aprilie 2012
Declaratia112, care se depune de la 1 ianuarie 2012 prin mijloace electronice de transmitere la distanta lunar pana la data de 25 inclusiv, a lunii urmatoare celei pentru care se datoreaza contributiile.

Daca sunteti posesoarea unui certificat electronic digital, puteti semna electronic aceasta declaratie si o depuneti online pe site-ul ANAF, la aceasta adresa:
[ link extern ] /
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Aprilie 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Ce fel de administrator? Administrator de societate comerciala sau de imobil cu contract de mandat , cu contract individual de munca sau cu contract de prestari servicii??
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Aprilie 2012
leuca_luminita, utilizator
Buna seara, doamna Luminita.Sunt administrator de imobil si sunt angajata cu conventie civila de prestari servicii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul format al declaratiei d 112 v2.0.0 cornelusha cornelusha Buna ziua, va rog spuneti-mi si mie cum trebuie procedat daca asoc noastra de propr. are conventii civile pentru admin si op.ecologic( pentru ambii se ... (vezi toată discuția)
Urgent ! taxe conventie civila theya_05 theya_05 am nevoie urgent de raspunsul la intrebarea : daca intre o persoana fizica si o asociatie de locatari se incheie o conventie civila,ce taxe si impozite trebuie ... (vezi toată discuția)
Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. obtinere. etape. - atentie! din 1 iulie 2011 declaratia 112 se depune doar online! Valentin_buzau Valentin_buzau [b]Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. Obtinere. Etape. - Atentie! Din 1 iulie 2011 Declaratia 112 se depune doar ONLINE! ... (vezi toată discuția)