avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Un intervenient accesoriu poate deveni intervenient in ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Un intervenient accesoriu poate deveni intervenient in nume propriu?

Dac in cursul unui proces un intervenient accesoriu in sprijinul piratului,daca demonstreaza ca are un interes propriu(in limita de granituire) poate solicita ca sa devina intervenient in nume propriu ?
Cel mai recent răspuns: ADR13 , utilizator 07:43, 28 Aprilie 2012
,, tot ce nu este interzis este admis ,, desigur , daca momentul procesual va permite, caci daca ati trecut de limita respectiva ( , pretentiile dv-stra vor fi judecate separat, si nu impreuna cu cea a reclamantului, afara de cazul in care paratul consimte acest lucru.
art 49-51 cpc
Interventia in interes propriu ( principala )se poate face numai la prima instanta si pana la inchiderea dezbaterilor, insa cu invoirea paratului chiar si in fata instantei de apel, pe cand interventia accesorie, chiar si in instanta de recurs,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna intervenient? marfan marfan Intrebarea e in titlu: Ce inseamna intervenient intr-un proces si cine poate avea calitatea asta ? Multumesc. (vezi toată discuția)
Pot cere instantei ca cererea de interventie accesorie sa devina interventie in nume propriu? leusan leusan In cazul in care sunt intervenient accesoriu intr-un proces de uzucapiune ,aflat la a doua infatisare (inca nu s-au administrat decat o parte din probe) si ... (vezi toată discuția)
Probe propuse de intervenient leusan leusan in cadrul unui proces aflat inca in faza de administrare probe in care cererea de interventie accesorie in favoarea paratului a fost admisa , iar pentru ... (vezi toată discuția)