avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pot cere instantei ca cererea de interventie accesorie ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pot cere instantei ca cererea de interventie accesorie sa devina interventie in nume propriu?

In cazul in care sunt intervenient accesoriu intr-un proces de uzucapiune ,aflat la a doua infatisare (inca nu s-au administrat decat o parte din probe) si intre timp prin actiunile sale reclamantul incearca sa lezeze dreptul meu de proprietate,si limita de granituire pot cere instantei ca cererea de interventie accesorie sa devina interventie in nume propriu?
Cel mai recent răspuns: ContSters253638 , utilizator 18:38, 12 Iunie 2012
da, devreme ce interventia in interes propriu poate fi formulata pana la inceperea dezbaterilor?

nu intamplator am spus inceperea si nu inchiderea:D
Ultima modificare: Joi, 14 Iunie 2012
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un intervenient accesoriu poate deveni intervenient in nume propriu? leusan leusan Dac in cursul unui proces un intervenient accesoriu in sprijinul piratului,daca demonstreaza ca are un interes propriu(in limita de granituire) poate solicita ... (vezi toată discuția)
Cum pot interveni intr-un proces leusan leusan S-a introdus o actiune in instanta pentru uzucapiune in contradictoriu cu primaria, pentru un teren alaturat casei mele de catre un individ care nu a ... (vezi toată discuția)
Termen de introducere cerere de interventie in interesul uneia dintre parti geolovelife geolovelife Buna ziua. Am o dilema si anume, care este termenul legal de depunere a interventiei in interesul uneia dintre parti. Este precizat undeva explicit un nr de ... (vezi toată discuția)