Buna ziua, am si eu o nelamurire...in blocul nostru exista proprietari care si-au montat centrale termice dar au optat pentru mentinerea posibilitatii de a consuma apa calda de la bloc( adica nu au sigilat teava de apa calda si au ramas cu posibiliattea de a consuma de la bloc sau de a si-o incalzi pe cea rece prin centrala).
La facturare apa calda niciodata cu iesim index facturat=total index declarati adica ramane o diferenta de plata dupa ce s-au scazut cei maxim 10% parti comune, diferenta care se imparte pe numarul de persoane.Intrebarea mea este apartamentele cu centrale dar care au apa calda de la bloc nu platesc si ele acesta diferenta? multumesc si scuze daca nu m-am facut inteleasa..
Legal,toti proprietarii care sunt racordati la sistemul centralizat de alimentare cu apa rece/calda,au obligatia sa achite c/v consum ,respectiv si cotele diferenta aparute intre factura si total consum individual
Asa este. Oricine consuma apa rece sau calda participa, pe langa consumul efectiv si la pierderi.
Pentru mine este o ciudatenie ca un apartament sa aiba centrala proprie si, in acelasi timp, sa fie conectat si la instalatia comuna, publica de apa calda.
Nu inteleg de ce proprietarul cu centrala termica proprie mai consuma din sistemul public atat timp cat centrala proprie incalzeste apa exact cat vrei, in cateva secunde, la pret mai mic decat apa calda din sistemul public...!
Montare apometre
annesis
Buna ziua,
La noi in bloc nu sunt montate apometre si consumul este pe nr de persoane, ceea ce ma dezavantajeaza.
Cum pot face ca sa montez apometre si sa ... (vezi toată discuția)