avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii D112
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

D112

in D112 , daca am de recuperat bani la 0.85% pentru concedii si indemnizatii ude trebuie sa inscriu suma de recuperat. multumesc
Cel mai recent răspuns: adelamoldovan1971 , utilizator 17:21, 30 Aprilie 2012
Suma de recuperat se inscrie la randul 2 Deductibila. Puteti deduce insa numai in limita sumei pe care o datorati. Diferenta o veti solicita la Casa de Asigurari de Sanatate.
multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare sume pe concedii medicale rusualexandra rusualexandra Am de recuperat sume pentru concedii medicale de la FNUASS din 2012. In luna decembrie 2013 nu am concedii medicale de recuperat de la FNUASS . Intrebare : in ... (vezi toată discuția)
Cerere restituire concedii medicale nedepusa la termen andreeaoradea andreeaoradea Buna seara. colega mea nu a stiut de modificarea legii si nu a depus in termenul legal de 90 zile cererea catre casa de sanatate pentru restituirea CM platite ... (vezi toată discuția)
Problema fnuass de recuperat in d.112 camicami camicami Buna tuturor, Am de recuperat (prin compensare ptr.ca nu am depus cerere la Sanatate ptr.restituire) sume de la FNUASS. In D.112 ,dupa completare, nu tine ... (vezi toată discuția)