Buna ziua. Sunt PFA din anul 2009.Din acel an si pana la finalul anului 2011 am platit Cas-ul la venitul minim declarat de 500 ron.La sfarsitul anului 2011 am primit o adresa prin care mi se comunica ca as avea plati restante :-/.La inceputul acestui an am primit o alta adresa prin care mi se comunica ca s-a modificat venitul minim asigurat la 741 ron. Zilele trecute am primit o alta adresa prin care sunt instiintata ca iarasi am plati restante:-/.Specific ca toate platile mi le-am facut lunar prin trezorerie. Nu stiu ce se intampla. Daca ma poate lamuri cineva v-as multumi f. mult.
IN ATENTIA ASIGURATILOR CU CONTRACT SI DECLARATIE DE ASIGURARE
In conformitate cu prevederile art.17 din Legea 294/2011 coroborat cu art.36 din Legea 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, incepand cu data de 01.01.2012 nivelul minim al venitului lunar asigurat inscris in declaratia de asigurare sau contractul de asigurare sociala este de 741 lei (pentru care se plateste 232 lei/luna ) iar nivelul maxim este de 10.585 lei (pentru care se plateste 3.313 lei/luna).
Cota de contributie de asigurari sociale este de 31.3%