Am acte proprietate teren vreau sa fac gard , am platit masuratori autorizati de la primarie etc, vecinu zice ca nu e masurat bine..Unde pot sa ma adresez La cine sa apelez ce trebuie sa fac in continuare ...Eu am platit sa vina sa masoare de la primarie am facut proces verbal ( procesul verbal nu a fost semnat de vecin ca lipsea , vecinu este cineva din familie )
Nu vreau sa am probleme cu nimeni vecinul asta al meu a modificat casa etc fara nici o autorizatie eu am acte de proprietate si vreau sa am gard ca toata lumea ...
Pare un raspuns interesant la fel cum spuneau si ceilanti dinainte plateste atata sa iti punem parul de hotar etc... Acum o sa zica vecinul banuiesc sa ma duc Dreaq cu Grantiurea si cu pari care iam platit ... In fine daca aceasta este procedura legala am sa o fac si pe asta nu ma asteptam sa fie necesare atatea proceduri pentru un teren sper sa le termin pana inainte de a muri sa simt macar atunci ca nam dat banii de pomana defapt oricum nu iau nimic cu mine cand ma ingroapa ...Banuiesc ca dupa ce mor se repeta din nou aceasi procedura ma refer la cei care or sa mosteneasca ..:9
Acum serios vorbind caut avocat disponibil sa ma reprezinte in instanta pentru punerea in practica a acestei proceduri de grantuire . Terenul apartine de judetul Giurgiu cei interesati rog trimiteti mesaj privat , incluzand tarife etc ...MUltumesc