Buna ziua,
In luna Octombrie 2011 reprezentantii E-on Gaz mi-au intrerupt alimentarea cu gaze la locuinta proprietate, pe motivul NEPLATA. (la data intreruperii aveam facturile platite la zi, plus un avans de 100 lei). Am luat legatura cu reprezentantii E-on si mi-au comunicat ca vor relua furnizarea gazului dupa plata unei garantii de 380 lei, plus taxa de reconectare. Eu am pus la dispozitia celor de la E-on copiile chitantelor cu plata la zi, insa ei nu au vrut sa discute cu mine, fapt pentru care am fost nevoit sa platesc taxele impuse si dupa aceea au reluat furnizarea gazului. Am depus plangere la Parchet, iar astazi am primit rezolutia de NUP, pe motivul ca nu intruneste elementele constitutive ale infractiunii. Va rog sa-mi comunicati cum voi motiva plangerea impotriva rezolutiei procurorului si ce pasi va trebui sa mai urmez in continuare.
Va multumesc
Daca chiar aveati facturile la zi deschide si o actiune civila, iar cu plangerea impotriva nup cautati un avocat pt ca probabil va trebui sa o atacati in instanta.