avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Hot.Aga
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Hot.Aga

Bună seara. Doresc sa anulez o hotarare AGA, inregistrata deja la ORC însă nepublicată încă în M.Of? Cu acordul tuturor asociaților. Am această posibilitate?

Cel mai recent răspuns: korodibeata , utilizator 16:00, 30 Aprilie 2012
Reveniti cu o alta hotarare prin care anulati hotararea deja depusa si inregistrata la registrul comertului. Dupa ce directorul/persoana desemnata s-a pronuntat asupra inregistrarii in registrul comertului a hotararii initiale printr-o rezolutie, parerea mea este ca numai aceasta poate fi calea legala. Urmeaza ca ambele hotarari sa fie publicate in Monitorul Oficial.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada infiintare firma ContSters159354 ContSters159354 spuneti-mi si mie va rog, in cazul cand intentionezi sa infiintezi/cumperi o firma trebui sa fie publicat ceva in monitorul oficial? am inteles din unele surse ... (vezi toată discuția)
Modificare hotarare aga PAS22 PAS22 Hotarere AGA - cesiune parti sociale. Etapa I - ORC. Se face publicarea in Monitorul Oficial, dupa care, asociatii se razgandesc cu privire la cesiunea ... (vezi toată discuția)
Vanzare activ mony mony V-as ruga sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare; in cazul vanzarii unui imobil(teren cu constructii) de catre o societate comerciala pe actiuni in calitate ... (vezi toată discuția)