avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis anulat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis anulat

Buna ziua! Am avut instanta pentru alcool la volan si mi`a anulat permisul, timp in care trebui sa stau un an apoi pot sa redau la permis . Inca nu mi`a venit acasa sa platesc termenii judiciare , deci inca nu le`am platit .Aveti idee daca de la data de cand platesc termenii judiciare se pune timpul 1 an ? MUltumesc
Cel mai recent răspuns: Daniela Arhire , Avocat 10:16, 30 Aprilie 2012
Termenul de 1 an se calculeaza de la data ramanerii definitive a hotararii de condamnare.
Solicitati la instanta o copie de pe hotarire, cu referat de la biroul de executari penale din care sa rezulte data raminerii definitive. Anul trece de la data raminerii derinitive a hotaririi, indiferent daca ati achitat sau nu cheltuielile de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnare cu suspendare 8 luni - redobandirea dreptului de a conduce EritroxylonX EritroxylonX Buna ziua, am si eu o mica intrebare (ca intotdeauna). Am spus acum ceva timp problema prietenului meu cu caracterizarea. A fost la proces, a fost judecat si i ... (vezi toată discuția)
Permis auto dannyss dannyss am primit 8 luni de inchisoare cu suspendare pt alcool la volan dupa cat tim pot da de permis dupa 2 ani ce expira cazierul sau dupa ce imi expira cele 8 luni ... (vezi toată discuția)
Art. 87. - (1) conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care are o imbibatie alcoolica de peste 0,80 g/l alcool Anna-Marria Anna-Marria Buna seara! Am o mica nelamurire,si am observat ca aici se pot rezolva multe..macar din vorbe si sfaturi! In 30.11. 2007 parintii mei au avut un ... (vezi toată discuția)