avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca

Buna ziua! Ma ajuta cineva va rog. Mi-am deschis o firma platitoare de impozit pe venitul microintreprinderilor. Am angajat o persoana cu contrat de munca. Dar imi poate spune cineva daca eu sunt asociat unic si administrator am nevoie de contract de munca ca sa pot vinde in magazin si eu. Mi-am deschis un mic magazin de second hand
Cel mai recent răspuns: laura06laura , utilizator 12:08, 30 Aprilie 2012
Nu este necesara angajarea dvs
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatoriu 1 angajat? puppe_1975 puppe_1975 Buna ziua! Am deschis recent un magazin de haine. Suntem cu sotul proprietari 50-50% si administratori. El vinde momentan in magazin. Este obligatoriu sa fie ... (vezi toată discuția)
Angajat in tara si strainatate Alex_aleks Alex_aleks Buna ziua, Am nevoie de sfatul dvs. Compania mea din Polonia se extinde in Romania, deschizand un SRL in tara. Intrebarea mea este, trebuie acest SRL sa aiba ... (vezi toată discuția)
Compatibilitate administrator - lucrator gestionar - pensie anticipata h3rcky h3rcky Buna ziua, Sunt proprietarul unui magazin de haine second hand si as dori ca activitatea de vanzare in magazin sa fie desfasurata de o persoana care ... (vezi toată discuția)