Buna ziua,
Am nevoie de sfatul dvs. Compania mea din Polonia se extinde in Romania, deschizand un SRL in tara. Intrebarea mea este, trebuie acest SRL sa aiba minim un angajat? Din cate am inteles ar fi de dorit sa aiba. Si in acest caz, poate aceasta persoana sa fie simultan angajata in Polonia? In ce conditii, aceleasi ca si cum ar fi angajata in Romania la doua firme? Adica sa nu depaseasca un anumit nr de ore pe saptamana?
Va multumesc mult pentru ajutor,
Stima
SRL nu e obligat sa aiba un anumit numar de salariati. Singura facilitate pe care ar avea-o acel srl e faptul ca daca nu ar figura srl microintreprindere fara salariati ar plati impozit pe venitul microintreprinderii de 3% iar daca apare un salariat, acel impozit scade la 2%, de exemplu. Dar si acest aspect nu stiu cat va va ajuta. Nu dati detalii referitoare la cifra de afaceti a acestui srl deschis de firma poloneza. E posibil ca sa nu fie trecuta la categoria microintreprinderilor platitoare de impozit pe venit 3% sau mai mic, asa cum am scris mai sus, ci sa fie platitoare de impozit pe profit 16% si in acest caz nici nu apar facilitati fata de numarul de angajati.
Si un alt aspect, daca nu sunteti inclus intre asociatii acestui srl, nici nu puteti sa lucrati pentru acest srl daca nu veti avea contract de munca incheiat cu acesta.
Da, veti putea fi angajat si la srl si la firma din Polonia.
Poate ne dati mai multe detalii legate de contractele de munca care se doresc a fi incheiate si de cele care sunt deja incheiate , cu cine sunt semnate sau se vor semna acele c.i.m. ?