avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general URGENT!!!!compensare datorii la finante
Discuție deschisă în Contabilitate în general

URGENT!!!!compensare datorii la finante

buna ziua,
exista vreo cerere tip prin care pot cere compensarea doatoriilor catre ei?
de exempla am platit in plus 2000 ron tva, si acum am primit o scrisoare de la finanite cum ca am din 2010 un c.a.s. restant de 245 ron si pe deasupra scrie executare silita.adica mi-a pus proprire pe cont?
cum as putea face sa nu mai platesc cei 245 ron din moment ce am la ei 2000? cererea este tip sau o scriu eu?
va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 12:49, 30 Aprilie 2012
Nu stiu sa fie o cerere tip. Faceti o adresa catre Administratia Financiara prin care solicitati compensarea unui debit cu creanta pe care o aveti.
inceperea executariii silite inseamna punerea popririi pe cont?
In cadrul executarii silite blocarea conturilor este o masura asiguratorie pe care o ia fiscul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ref poprire creanta fiscala ContSters22096 ContSters22096 X are un credit la o banca. banca are garantie mobiliara asupra conturilor lui X. X inregistreaza restante fata de banca. Fiscul trimite adresa de poprire la ... (vezi toată discuția)
De unde stie anaf sa imi popreasca exact conturile BraveHeart BraveHeart ...nu mi s-a intamplat pana acum, dar ne paste pe toti ! Daca au o amenda, somatie, ceva neplatita ... cetatenii se pot trezi cu conturile blocate ! Corect ... (vezi toată discuția)
Executare silita - cuantum poprire pe salariu mihai1986 mihai1986 Buna ziua. Acum 5 ani am facut o greseala imensa cu un card de credit primit mai mult decat usor de la o institutie bancara..din pacate, varsta si anturajul ... (vezi toată discuția)