Intr-un proces sunt doi parati si un reclamant. Cum trebuie sa raspunda paratul1 la exceptia invocata de paratul2, in conditiile in care paratul 1 nu este de acord-nu o considera in concordanta cu legea, cu exceptia ridicata de paratul 2? In concret, cum trebuie sa raspunda paratul1 in fata judecatorului, atunci cand acesta ii spune sa se pronunte asupra exceptiei invocate de paratul2?
in conditiile in care sunteti 2 parati, interesul principal este de a combate sub toate formele acuzatiile/pretentiile reclamantului. In C.P.Civ este prevazut ca apararile ridicate de un parat profita si celorlalti parati. Acum depinde de dvs cum vreti sa va aparati. Am avut o speta similara, in care eram vre-o 10 parati reclamati de o institutie publica. Am ales sa ma apar singura in conditiile in care ceilalti "sfatuiti" de liderul sindical, au zis ca spun prostii. Ei bine, "prostiile" mele au contat si pe baza exceptiilor ridicate de mine cauza e suspendata de mai bine de 1 ani si sunt toate sansele sa nu mai poata reclamanta sa mai aiba pretentii fata de parati.
Exceptii
noisette
in cazul in care trebuie invocate niste exceptii intr-un dosar fond, ar trebui scrise inainte si depuse cu 5 zile in instanta inainte de termen sau se sustin ... (vezi toată discuția)
Recurs
claniros7
Problema mea e instanta competenta a solutiona in contencios cauza....
Reclamantul a introdus actiune la tribunalul de la domiciliul lui, tribunal care si-a ... (vezi toată discuția)