avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... formular cerere CEDO?
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

formular cerere CEDO?

Cand ma adresez CEDO, prima oara o fac cu cererea din documentul de mai jos din link? Sunt un pic confuz deoarece in cerere exista un loc pentru numarul de dosar, pe care doar grefierul CEDO il poate completa, sau eu dupa ce-mi trimite numarul de dosar, si atunci, mai trimit cererea de mai jos sau altceva?

[ link extern ]
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:16, 15 Decembrie 2012
Eventuala referire la un numar de dosar poate face trimitere numai la cauzele din dreptul intern, la numerele dosarelor pe care le-ati avut in instantele nationale.
La Curte, dosarul dumneavoastra se va inregistra cu un numar de cerere.
Trimiteti acel formular ... Dupa ce a primit cererea voastra, grefa Curtii va va raspunde informandu-va ca a fost deschis in numele vostru un dosar al carui numar trebuie mentionat in orice corespondenta ulterioara.

Cum se scoate acel formular din .pd ca sa-l pot edita? daca fac copy&paste si il pun in word nu arata ca originalul ...
Formular WORD de plângere către Curtea Europeană a Drepturilor Omului gasiti aici

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune cedo bobota viorel bobota viorel Sant nemultumit de actiunea facuta de avocatul meu.De continutul ei am luat la cunostiinta dupa depunerea ei la CEDO(la revenirea mea din Spania).Ce se poate ... (vezi toată discuția)
Carton rosu la cedo? costelg costelg Buna ziua, Am trimis un dosar la CEDO Strasbourg la sfarsitul lunii aprilie 2011,iar dupa cateva zile am primit o instiintare (carton rosu). Ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Cedo mihaela58 mihaela58 In luna ianuarie am trimis o plangere la CEDO. In luna mai ,am primit o scrisoare cu formulare,similare cu cele pe care le-am trimis initial,pe care le-am ... (vezi toată discuția)