avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... persoana majora aflata sub tutela
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

persoana majora aflata sub tutela

Vreau sa cumpar un apartament de la o doamna in varsta de 79 ani si am aflat ca se afla sub tutela unei persoane.Batrana are un copil care locuieste in strainatate. Cum decurge incheierea unui contract de vanzare cumparare in aceste conditii? La ce ar trebui sa fiu atenta ca totul sa fie in regula si sa nu am ulterior probleme cu mostenitorii?

Alte discuții în legătură

Propietar la 17 ani femeie40 femeie40 buna ziua. am si eu o intrebare. am 40 ani sunt casatorita si am 2 baieti 17 si 3 ani jumate. as dori sa vand ce avem acum si partea mea sa o cedez copilului ... (vezi toată discuția)
Mostenire simoalin simoalin Buna ziua, Am urmatoarea problema: mama, care e destul de in varsta, si care a avut ceva probleme cu fratele meu (a fost deseori molestata de el, ani de ... (vezi toată discuția)
Incuviintarea vanzarii de catre autoritatea tutelara dianaecu74 dianaecu74 Buna ziua. Eu si copilul meu de 12 ani am mostenit un apartament, duap decesul sotului. Eu doresc sa vand acest apartament si pentru asta trebuie sa cer ... (vezi toată discuția)