Buna ziua ma poate ajuta si pe mine cineva? stau de 18 ani in casa parintilor mama mea a decedat dupa care s-a facut succesiune pe masina si apartament .18 ani am platit doar eu toate utilitatile si tot ce trebuia sa platesc in acesti 18 ani fara ca ceilalti mostenitori tata care sta si acum in acelas apartament cu mine si cei doi frati care in 18 ani nu au contribuit cu nimic ,acum ceilalti vor sa vind apartamentul fara sa fiu si eu de acord sepoate vinde daca eu nu sint de acord ? cum pot recupera banii investiti in cei 18 ani? daca eu nu sunt de acord cu vinzarea ei pot vinde? eu am cerut partea mea si banii investiti gaz , termopane si altele.
Daca ceilalti mostenitori vor sa vanda,pot sa-si vanda cotele lor, insa ceea ce e mai rau pt dvs. este ca nu puteti recupera banii platiti pe utilitati pe 18 ani.
Puteti cere banii numai pe ultimii 3 ani ,iar pe investitiii(termopane etc.) daca faceti dovada ca le-ati platit integral le puteti recupera dar numai prin actiune in instanta.
Si ma rog aici sunt mult mai multe discutii , sfatul meu este sa va adresati unui avocat.
pai daca ai 3/8 dintr-un apartament atat poti sa vinzi nu'i nicio problema.
Problema e urmatoarea - daca ei isi vand cotele parte ale lor unui tert. Acesta o sa ceara iesirea din indiviziune, si o sa i se atribuie lui apartamentul cu obligatia platirii unei sulte catre Dvs.
Mostenire
aledical
Cine ma poate ajuta cu urmatoarea problem; am o parte din casa dupa moartea mamei 1/4 eu stau cu tatal meu care are 75% din apartament dar de 12 ani numai eu ... (vezi toată discuția)