avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pot recupera taxa de timbru daca am ajuns la o ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pot recupera taxa de timbru daca am ajuns la o intelegere cu paratii?

Buna ziua,
Pot recupera taxa de timbru integral sau macar partial daca, dupa cateva termene, am ajuns la o intelegere cu cei pe care i-am chemat in judecata in sensul ca urmeaza sa cumpar imobilul pentru care ne judecam de la ei care sunt mostenitori.
Sper ca ati inteles, desi m-am exprimat cam alambicat.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 20:58, 30 Aprilie 2012
Daca prezentati un acord de mediere, puteti recupera taxele de timbru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru intr-o mostenire rezolvata prin mediere toppp toppp In cazul in care in urma unei medieri cei 2 mostenitori se inteleg ca unul sa renunte la partea lui contra unei sume de bani, daca se merge cu acordul in ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori si partaj luminitalenuta luminitalenuta buna ziua, am si eu o intrebare.am inaintat actiunea de divort iar luna viitoare ar trebui sa avem prima infatisare. am introdus actiune de divort simpla fara ... (vezi toată discuția)
Mediere premergatoare succesiunii bebita10 bebita10 Buna ziua ! Va rog un raspuns la o intrebare; Premergator unui proces in care se v-a dezbate succesiune si apoi intabulare, ce se v-a putea rezolva la ... (vezi toată discuția)