avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proba in procesul penal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Proba in procesul penal

Ma intereseaza daca o inregistrare telefonica neautorizata este luata in considerare de procuror intr-o plangere penala pe care vreau sa o fac unui politist . Este vorba de un caz de coruptie . Unde trebuie sa ma adresez ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:14, 30 Aprilie 2012
Aceasta inregistrare nu poate fi luata in considerare de catre organele de urmarire penala,potrivit legii.
Poate fi luata in seama.
Mergeti la DGA.
poate fi luata in seama ca indiciu, ca proba este nula
Nu este nula ca proba.
Pot avea insa loc discutii...
este o proba obtinuta ilegal, cpp reglementeaza expres situatia probelor obtinute fara respectarea legii

Alte discuții în legătură

Inregistrarile convorbirilor telefonice.... Ramona24 Ramona24 Ma poate ajuta cineva cu un raspuns???? am apelat si la alte site-uri de genul ...si nu am primit raspuns.:( In cadrul unei institutii ... (vezi toată discuția)
Inregistrare audio? masli masli Imi puteti spune articole din lege care reglementeaza daca inregistrarea audio?De fapt ma intereseaza daca inregistrarea unei discutii private la locul de ... (vezi toată discuția)
Violare corespondenta electronica leia leia Am uitat deschis mail-ul in calcutatorul de la serviciu si una din colege mi-a citit mail-urile fara acordul meu , apoi a povestit si la alte persoane ceea ce ... (vezi toată discuția)