avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proba in procesul penal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Proba in procesul penal

Ma intereseaza daca o inregistrare telefonica neautorizata este luata in considerare de procuror intr-o plangere penala pe care vreau sa o fac unui politist . Este vorba de un caz de coruptie . Unde trebuie sa ma adresez ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:14, 30 Aprilie 2012
si in speta se mai poate invoca si violarea secretului corespondentei...drept constitutional
Va multumesc pentru interesul acordat , dar tot nu sunt lamurit pentru ca vad mai multe puncte de vedere .
Nu credeti ca ar fi mai bine sa merg la DNA ?
As dori sa mai detaliez subiectul. La o discutie avuta fata in fata intre mine si un ofiter de politie acesta a relatat cateva lucruri care il pot incrimina . Aceasta discutie a fost inregistrata pe telefonul sotiei care era pe reportofon .
ba da, mergeti la dna si in baza acelei inregistrari(indiciu),procurorii vor organiza un flagrant sau se vor ocupa ei de strans probe(de data aceasta legale)
Nu este necesar un flagrant daca infractiunea s-a consumat deja si exista probe.
Se poate face insa si flagrant pentru a fi mai sigura condamnarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrarile convorbirilor telefonice.... Ramona24 Ramona24 Ma poate ajuta cineva cu un raspuns???? am apelat si la alte site-uri de genul ...si nu am primit raspuns.:( In cadrul unei institutii ... (vezi toată discuția)
Inregistrare audio? masli masli Imi puteti spune articole din lege care reglementeaza daca inregistrarea audio?De fapt ma intereseaza daca inregistrarea unei discutii private la locul de ... (vezi toată discuția)
Violare corespondenta electronica leia leia Am uitat deschis mail-ul in calcutatorul de la serviciu si una din colege mi-a citit mail-urile fara acordul meu , apoi a povestit si la alte persoane ceea ce ... (vezi toată discuția)