In urma cu sase ani mi-a decedat mama, iar in martie tatal meu! Tatal meu dupa decesul mamei s-a imbolnavit mental....Eu si inainte de decesul mamei si dupa, mai ales ca tatal meu s-a imbolnavit, AM LOCUIT CU EI [parintii], in timp ce un frate nu a avut habar, iar de tatal meu nici nu i-a pasat, el locuind intr-alt apartament in concubinaj din 1994! Eu m-am ocupat de tatal meu , fiind si apreciat de vecinii din bloc, care nici nu gandeau ca tata va mai trai inca 6 ani, dupa decesul mamei mele, stiindu-i pe ei doi ca nu puteau merge unul fara celalalt nici dupa o paine. Mentionez ca de 4 ami sunt casatorit, sotia mea locuind in Arad si ne-am inteles sa-i port de grija tatalui meu, eu cu sotia vizitandu-ne mai rar si doar in weekend! Am hotarat aceasta pentru ca am vrut sa aratam calitatea de crestini si nu l-am fortat pe tatal meu sa vina cu noi, el ,,agatandu-se,, de peretii lui, tablourile lui, mobila lui, etc....INTREBARE: Poate fratele meu care nu a avut nici cel mai mic respect pentru tatal meu si al lui[ momindu-l cu bani] ca sa mai vina pe la tata, poate el sa impiedice succesiunea si ce drepturi are? Va multumesc anticipat si Dumnezeu sa va binecuvanteze!
Multumesc pentru raspunsurile prompte! I-am promis ca-i dau jumatate inca din urma cu sase ani , pentru ca nu sunt un iubitor al banilor, iar tot despre el, chiar miercuri,25 aprilie l-am sunat sa vina sa-si duca ce vrea el...
Cand traia inca tatal meu, de multe ori am fost avertizat de vecini, ca sa fac un Act de vanzare-cumparare, vazand ca nu-l vad pe fratele meu pe la tatal lui si tot eu, in loc sa-i apreciez pe vecini, le-am spus sa nu se amestece, ca oricum eu ii dau jumatate din suma pentru a nu pleca ,,impovarat,, in constiinta, stiind ca acolo unde sta cu , concubina, n-are nimic ce este al lui...Bine spunea Ap. Pavel:,, Caut sa fac Binele si tot Raul se lipeste de mine,,...
In timpul cat am stat cu parintii mei , eu mi-am cumparat pc, combina, frigider, masina de spalat si alte bunuri...Si acestea trebuiesc impartite? Multumesc!
Mostenire
myryam
Buna ziua,in urma cu 2 luni tatalui meu i-a decedat mama,iar din partea mamei mai are o sora si un frate.Cat a trait bunica mea tatal meu a fost luat in spatiu ... (vezi toată discuția)