avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cumparare garsoniera
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cumparare garsoniera

Buna seara,
Vreau sa cumpar o garsoniera dar am o nelamurire referitoare la actele de succesiune ale vanzatorului motiv pentru care caut ajutor.
Decedata a avut 8 surori,nu a avut copii. Sotul a murit primul, acum 2, 3 ani. a avut un frate si un nepot ( de frate). Succesiunea s-a facut pt.amandoi dupa moartea doamnei.Succesiunea s-a facut la notar.
Mostenitori ( fara testament, donatii....etc ) doar o sora a doamnei si nepotul din partea sotului . Garsoniera este intabulata cu doi propietari.
S-a asteptat termenul de 6 luni .
Intrebare : celelalte 7surori care nu au renuntat in scris ( doar se considera ca nu au fost interesate de mostenire, renuntare tacita ) pot ataca contractul de V/C al garsonierei ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 21:00, 30 Aprilie 2012
Da il pot ataca, dar asta nu inseamna ca pot jusitifica interesul in cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament gion gion As avea nevoie de o clarificare. Acum trei ani matusa mea care nu a fost casatorita si nu a avut copii mi-a facut un testament la notar pentru garsoniera ei ... (vezi toată discuția)
Testament sau donatie? GeaninaC GeaninaC Buna ziua, am cateva intrebari despre o situatie cam incurcata, multumesc mult oricui imi poate da raspuns la intrebarile mele. Am plecat din tara in 2008 ... (vezi toată discuția)
Succesiune fara mostenitori rezervatari dariad dariad In cazul dezbaterii unei astfel de succesiuni, cum se procedeaza? Caz concret. Persoana care decedeaza se presupune ca a lasat un testament sau a avut ... (vezi toată discuția)