aqm inchiriat un apartament cand am intrat in apartament am plati chiria in avans acum vrea exact in aceeasi zi sa-i dau chiria ca daca nu ma arunca cu copii in strada , nu a vrut sa-mi faca nici contract nici macar o chitanta de mana pentru banii dati , santajandu-ma ca daca vreau acest lucru plec , mi-a tinut buletinul 5 zle la el si tot nu mi-a facut contract . ce sa fac , va rog sa ma ajuta=ti ca politia da din umeri si eu pe 2 mi-e frica , ca suntem in strada. sa se faca ceva odata cu mafia aceasta a proprietarilor care inchiriaza la negru
Ar fi bine sa nu va complaceti in acesata situatie si sa va mutati cu prima ocazie. Din moment ce ati dat peste un proprieitar dificil care nu va respecta, ce solutie v-ar oferi politia? Poate un flagrant in functie de ce declarati cand il platiti.. Fara contract poate sa va dea oricand afara, nu v-ati gandit? Daca doar va cere chiria la data stabilita.. e bine. Incercati sa rezolvati amiabil si sa gasiti o solutie convenabila, eventual sa va recuperati garantia/avansul. Iar in viitor sa faceti contract inainte sa scoateti banii din buzunar si sa luati si un martor/prieten/cunostina cu dvs. pt. mai multa siguranta.
Succes!