avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua - chiriasi, probleme cu proprietara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua - chiriasi, probleme cu proprietara

Acum pana acum o luna am locuit intr un apartament cu chirie amstat in jur de un an de zile fara sa facem contract toate bune si frumoase pana cand propietara sa gandit sa ne dea afara din casa ii platisem la inceput de luna 300 de euro dar noi am stat doar 2 saptamani si iam dat un avans de 350 de euro la inceput . Cand ne am mutat in graba sa nu ne opreasca lucrurile nu am mai facut curat in casa. Dupa o luna imi vine citatie de la politie reclamt , ce i drept cand am plecat nu am avut timp sa vopsim apartamentul dar am lasato cu 500 de euro in buzunar . NOI nu am mai platit curentul intretinerea . Ce as putea sa patesc in cazul acesta sincer nu am avut niciodata treaba cu politia , si imi este frica.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 10:45, 26 Decembrie 2013
Intretinerea, utilitatile si eventualele deteriorari sau stricaciuni in apartament.
Ultima modificare: Joi, 26 Decembrie 2013
bellefille, utilizator
Daca nu ati avut contract de inchiriere spuneti-i proprietarei sa isi retraga plangerea de la politie si sa isi vopseasca apartamentul cu cei 500 de euro. Daca nu a inregistrat contractul de inchiriere la administratia financiara inseamna ca a facut o frauda, evaziune fiscala. Riscul este al proprietarului si nu al chiriasului cand procedeaza in acest mod.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu proprietarul KisAlexandru KisAlexandru Am locuit cu chirie in zona Tineretului o perioada de 2 ani de zile . Cand am decis sa plec , am plecat fara sa il anunt pe proprietar . M-am trezit acum , ca ... (vezi toată discuția)
Reclamatie la fisc pt neinregistrare contract de inchiriere cocor1 cocor1 Buna ziua, Am inchiriat un apartament in octombrie 2011 cu contract de inchiriere pe 9 luni, adica pana in iunie 2012 inclusiv, fapt specificat in contract. ... (vezi toată discuția)
Evazionist fiscal ce sunt- sunt cercetat de politie dorudoru dorudoru AJUTOOOR -EVAZIUNE FISCALA -SUNT ANCHETAT DEGEABA! CE POATE SA-MI FACA ? Am inchiriat apartamentul timp de 1 an si opt luni - fara a inregistra inchirierea ... (vezi toată discuția)