avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... casa de ajutor reciproc a pensionarilor
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

casa de ajutor reciproc a pensionarilor

buna seara! as vrea sa stiu daca este posibil sa aflu daca un contribuabil din anul 2007 al casei de ajutor reciproc a pensionarilor mai poate ridica banii cuveniti in urma "platilor" facute ...a fost un termen de 30 de zile in care trebuia sa ajunga sa ridice banii...dar din pacate nu a putut ajunge, asta fiind in luna martie. unde as putea sa ajung sa intreb sau sa pot gasi o lista cu numele contribuabililor.
va multumesc .
Ultima modificare: Marți, 1 Mai 2012
Ares-3, moderator

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune rubeluta sorin rubeluta sorin buna seara.am si eu o intrebare,tatal meu in anul 2004si-a castigat dreptul de unic proprietar a unei case in urma unui proces de constatare ,drept definitiv ... (vezi toată discuția)
Pot vinde casa mea,proprietate personala fara acordul parintilor? Florin Velici Florin Velici Buna seara! va rog ajutati-ma si pe mine cu un raspuns la aceasta intrebare si daca cunoasteti si un articol de lege in legatura cu asta. Locuiesc in casa ... (vezi toată discuția)
Partaj divort - imprumut banca razvan2009 razvan2009 Buna ziua, Inainte de casatorie sotia a cumparat pe numele ei un apartament impreuna cu banca (avans 30%). Banii de avans i-am dat impreuna ... (vezi toată discuția)