avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legea 221/2009
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legea 221/2009

Buna Seara
Numle meu esta Maria si as avea si eu o intrebare!Ce se mai stie in legatura cu dosarele celor deportati ,majoritatea au fos respinse de instanta .Oare a reusit cineva sa obtina bani ,s-au a fost doar o pierdere de vreme ,si le-au creat doar sperante false bietilor oamenii.Intreb deoare si tatal meu a fost deportat si a avut dosar in instanta da la CA de apel respins ,dar in acelasi timp si tatal meu a decedat..saracu a avut sperante desarte,,,si ma gandeam ca sa reiau eu cauza ,adica sa redeschid cazul ca desc,de gr.1 ca legea e inca valabila pana in iunie,daca stie cineva ceva si ma poate lamuri cu ceva va rog sa-mi spuneti.Va multumesc mult.

Alte discuții în legătură

Legea 221/2009 maria_trailescu maria_trailescu Buna ziu.Numele meu e Maria as vrea sa stiu si eu daca legea 221/2009 mai e valabila sau daca sa mai promulgat ceva in legatura cu aceasta lege.Intreb deoarece ... (vezi toată discuția)
Legea 221 ivaniczki_magdalena ivaniczki_magdalena Buna seara! Am depus si eu un dosar pe Legea 221( deportati URSS) ,a fost respins ,momentan e la recurs ,saptamana aceasta se va judeca. As vrea sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Contestatia in anulare in penal dangisca dangisca Buna ziua, Am urmatoarea situatie: In anul 2007 am avut un proiect SAPARD la Giurgiu. Constructorul in complicitate cu dirigintele de santier au furat mai ... (vezi toată discuția)