Buna ziua
Va rog ajutati-ma cu un sfat : sotia mea a fost concediata la revenirea din concediul de crestere copil (1 an) in baza art 65 din CM pe motivul desfiintarii postului de munca.In preaviz se precizeza ca postul s-a desfiintat in perioada cat a fost in concediu crestere copil, ca nu exista posturi disponile la momentul actual si desfiintarea postului are la baza motive ce tin de necesitatea reducerii cheltuileilor pe fondul crizei economice.
Precizari:
-angajatorul a indeplinit obligatiile legale legate de preavizul de 20 zile si salariul compensator
-sotia a focut demersurile necesare reluarii activitatii (cererea de intoarecere a fost aprobata si in aceeasi zi a primit si pre-avizul; s-au emis doc.necesare incasarii stimulentului)
-legea sub incidenta carei este sotia OUG 111/2010
As dori sa stiu daca considerati aceasta concediere legala sau ar fi indicata o actionare in instanta (am consultat mai multi avocati si am obtinut tot atatea pareri)
1. - Daca sotia a beneficiat de CCC pana la 1 an ar fi putut beneficia de stimulentul de insertie de 500 lei lunar pana cand copilul implinea 2 ani.
- Pe perioada CCC si a primirii stimulentului de insertie nu putea fi concediata din initiativa angajatorului.
2. - Daca sotia era intr-una din situatiile de mai sus (CCC sau stimulent de insertie) atunci concedierea este ilegala si puteti sa contestati decizia de concediere la Tribunalul din judetul in care aveti domiciliul.
- In acelasi timp faceti si o sesizare la ITM pentru nerespectarea Codului muncii si a contractului individual de munca (unde scrie ca trebuia sa va acorde preaviz).
- Raspunsul pe care il veti primi de la ITM va poate ajuta in instanta de judecata.
multumesc pt.raspuns,
poate nu m-am facut inteles : a beneficiat de CCC pana la 1 an, a revenit la servici si odata cu revenirea s-au depus si doc.pentru primirea stimulentului; in acceasi zi in care a revenit la servici a primit si preavizul (acum este in preaviz)
Potrivit OUG nr.111/2010 :
art.25
(2) Este interzis angajatorului să dispună încetarea raporturilor de muncă sau de serviciu în
cazul:
a) salariatei/salariatului care se află, după caz, în concediu pentru creşterea copilului în vârstă de până la un an sau de până la 2 ani, respectiv 3 ani, în cazul copilului cu handicap;
b) salariatei/salariatului care se află în plata stimulentului de inserţie prevăzut la art. 7. (3) Interdicţia prevăzută la alin. (2) se extinde, o singură dată, cu până la 6 luni după revenirea definitivă a salariatei/salariatului în unitate.
(4) Prevederile alin. (2) şi (3) nu se aplică în cazul concedierii pentru motive ce intervin ca urmare a reorganizării judiciare sau a falimentului angajatorului, în condiţiile legii.
Asadar, emiterea deciziei de concediere cu incalcarea acestor dispozitii este lovita de nulitate absoluta ....in termen de 45 de zile de la data luarii la cunostinta de masura luata, sotia dvs trebuie sa se adreseze Tribunalului in raza acruia are domiciliu pentru a se anula decizia de concediere. Actiunea este scutita de plata taxelor judiciare.
Stimulent insertie
victoriavic
Am inteles ca mai nou si persoanele care au ales varianta de 2 ani - concediu de crestere a copilului pot sa revina mai devreme la lucru si primesc stimulentul ... (vezi toată discuția)
Concediere
intrebare_buna
Buna ziua!
Am o intrebare. Daca o salariata a fost 1 an in concediu ce crestere copil si a revenit cu o zi mai repede pentru a beneficia de stimulentul de ... (vezi toată discuția)